Biljetter

14 October 2020 19:00Reimersholme Hotel

Bag Ladies 14/10 kl 19:00

Bandet består av de två saxofonisterna Gunnel Samuelsson och
Catharina Wiborgh, pianisten Ann Blom som också sjunger på några av låtarna, basisten Patrik Boman och trummisen Henrik Wartel. Gunnel och Henrik har sin hemvist i Göteborg, övriga i Stockholm.
Musiken vi framför är mestadels eget material, än så länge mest av Catharina vars kompositioner befinner sig någonstans i bebop traditionen och av Ann vars teman är mer riff och groove baserade, en skön blandning alltså.Stockholm Jazz Festival

Stockholm Jazz Festival är Sveriges största jazzfestival och äger rum på flera olika scener i Stockholm 9-18 oktober 2020. På Reimersholme Hotel är vi precis som förra året stolta att kunna presentera några av de hetaste namnen i festivalprogrammet. Årets festival är förstås lite annorlunda då vi behöver förhålla oss till folkhälsomyndighetens riktlinjer under festivalen. I skrivande stund har vi begränsat biljettantalet till 50. Detta kan komma att förändras och vi reserverar oss därför för eventuella justeringar. På www.reimersholmehotel.se hittar du hela vårt program och på www.stockholmjazz.se hittar du programmet för hela festivalen. Skaffa biljett nu för garanterad plats. Välkommen! 

Biljetter

Organized by

Reimersholme Hotel
Stockholm Jazzfestival