Biljetter

9 October 2020 22:00Reimersholme Hotel

DIMMING HÖGBERG BYE
OPENING EXPLOsION
9/10 kl 22:00


En fanfar. 

En återblick.
Ett urbergsskalv.
En hänryckningens dans.


Matti Bye - Piano
Mats Dimming - Bas
Anna Högberg - Saxofon

Saxofonisten Anna Högberg är en högaktiv och tongivande musiker på den svenska och internationella frijazzscenen. Med sitt experimentella spel och sin omisskännliga ton är hon aktiv i olika band, tillfälliga konstellationer och gör solo konserter. Hon har även varit medlem i olika uppsättningar av Mats Gustafssons Fire! Orchestra och utforskar ständigt nya konstellationer inom den fria improvisationen.

Matti Bye är en av våra absolut främsta filmmusikskapare med en lätt hisnande cv. För stumfilmsfans är han välbekant för sin nyskrivna musik till mästerverk som Erotikon och Körkarlen, som han också framfört live på bland annat Cinemateket. Matti Bye har samarbetat med filmskapare som Troell och Bergman, skrivit musiken till Hundraåringen, och plockat hem flera Guldbaggar. Nyligen har han givit ut ny musik med bl.a. Mambo Noir och Kiri Ra.

Mats Dimming spelar med allt och alla, överallt och hela tiden. Exempel på hans spelkompisar är Jan Allan, Arne Forsén och Eye Make The Horizon. Hans basspel kan beskrivas som svängigt, skavande och humoristiskt. 


Stockholm Jazz Festival

Stockholm Jazz Festival är Sveriges största jazzfestival och äger rum på flera olika scener i Stockholm 9-18 oktober 2020. På Reimersholme Hotel är vi precis som förra året stolta att kunna presentera några av de hetaste namnen i festivalprogrammet. Årets festival är förstås lite annorlunda då vi behöver förhålla oss till folkhälsomyndighetens riktlinjer under festivalen. I skrivande stund har vi begränsat biljettantalet till 50. Detta kan komma att förändras och vi reserverar oss därför för eventuella justeringar. På www.reimersholmehotel.se hittar du hela vårt program och på www.stockholmjazz.se hittar du programmet för hela festivalen. Skaffa biljett nu för garanterad plats. Välkommen! 

Biljetter

Organized by

Reimersholme Hotel
Stockholm Jazzfestival