Biljetter

18 October 2021 19:00Reimersholme Hotel

Here´s To Us 18/10 kl 19:00


HERE’S TO US - Kaukasus specialKvartetten Here’s To Us tar sig an den mångtusenåriga Georgiska manskörstraditionen.

I Georgien har man sjungit samma hymner, arbetssånger och dryckesvisor så länge någon kan minnas, vissa säger att Georgierna var först i världen med att sjunga flerstämmigt. Exakt hur gammal traditionen är och hur den uppstod är lite dimmigt, kanske pga Georgierna också var först i världen med att göra vin, det mest utsökta, grumliga, djupt oranga vin man kan tänka sig.

Ikväll testar Here’s To Us att tolka denna ömsom dånande, ömsom smekande men alltid lidelsefulla musiktradition på kontrabas, trumpet, sax och basklarinett.

Josef Kallerdahl - bas
Susana Santos Silva - trumpet
Lisen Rylander Löve - tenorsax
Nils Berg - basklarinett

Stockholm Jazz Festival

Stockholm Jazz Festival är Sveriges största jazzfestival och äger rum på flera olika scener i Stockholm 15-24 oktober 2021. På Reimersholme Hotel är vi precis som förra året stolta att kunna presentera en superlineup. Även i år behöver vi förhålla oss till folkhälsomyndighetens riktlinjer under festivalen. I skrivande stund har vi begränsat biljettantalet till 50. Detta kan komma att förändras och vi reserverar oss därför för eventuella justeringar. På www.reimersholmehotel.se hittar du hela vårt program och på www.stockholmjazz.se hittar du programmet för hela festivalen. Skaffa biljett nu för garanterad plats. Välkommen! 

Biljetter

Organized by

Reimersholme Hotel
Stockholm Jazzfestival