6 - 7 NovemberReimersholme Hotel

RELEASEWEEKEND
SÜPERSTAR ORKESTAR

6-7/11 2020 

Release-weekend med Süperstar Orkestar!Äntligen är det nya albumet ”Hope” klart!

Reimersholme Hotel och Süperstar Orkestar bjuder in till en hejdundrande release-weekend, fylld av livs-, spelglädje och balkanbrass.Kom och fira med bandet under två intensiva dagar, då vi hinner med en galamiddag och fyra konserter.

På repertoaren finns nya låtar från albumet, varav vissa har livepremiär, plus en hel del gamla klassiker.

Alltså, en het, explosiv och upplivande mix av egna låtar och rå brassbandsmusik från Balkan. Energi, rytm och feeling.På grund av coronarestriktionerna kommer de musikaliska aktiviteterna att ha en lite annorlunda och mer strikt utformning än vanligt.

På fredagen är det premiär. Då erbjuder hotellet en trerätters middag med konsert. Biljettpriset med middag är 600:-

På lördagen gör Süperstar Orkestar en maratonprestation med tre konserter om en timme. Konserterna startar 16.00, 19.00 21.00. Biljettpriset är 200:-

Alltså:

Fredag 6 nov kl 19:00
Trerätters galamiddag och konsert (21:00) 600kr

Lördag 7 nov
Konserter
16:00 200kr
19:00 200kr
21:00 200kr

Vi har separat restaurang och vinbar och håller öppet till 01.00, Opa!

På Süperstar Orkestars femte album presenterar bandet för första gången nästan bara egna låtar.Bandets tenortubaist Håkan Säfvestad kliver fram som kompositör och visar en stor bredd både vad det gäller olika stilar och tonlägen.Låtarna på skivan spänner från en högstämd balkanhymn i elvatakt (Hope) till lättsam partymusik (Parti Veceras), intensiv cocek (Tagebus, Bodzan Cocek ) och en känslosam ballad i sjutakt (Dojdi Do Mene).Den gamla hiten Somebody That I Used to Know har fått ett balkansound, och en balkanklassiker - den hisnande vackra Zajdi, Zajdi - har också fått plats på albumet.Fansen behöver dock inte vara oroliga. Soundet är fortfarande balkan när bandet fortsätter att utforska genren, samtidigt som de utvecklar sitt eget sound och hittar nya uttryck.Sedan 1997 har bandet färdats långt och etablerat sig som ett av Sveriges tidigaste, mest högljudda och kanske mest passionerade balkanbrassband.Flera resor till Balkan och möten med mästermusiker som King Ferus Mustafov; TV-serien ”Svenskarna i Guca" samt otaliga konserter i Sverige och utomlands är några av milstolparna i bandets historia. 


REIMERSHOLME HOTEL

Köket öppnar kl 17:00. Passa på att äta middag innan evenemanget! Vi lagar all mat från grunden med de finaste råvarorna vi kan hitta. Menyn varierar från dag till dag beroende på säsong och tillgång. 

Boka bord genom att maila namn, önskad tid, telefonnummer och antal personer till info@reimersholmehotel.se

Livespelningarna är inomhus i vår nya bar. Här finner du goda drycker, snacks och mindre rätter. Under pågående pandemi håller vi antalet personer i lokalen nere till MAX 50.

Vinbaren i rum 14 har sporadiska öppettider, fråga efter nyckelkort i baren.

Vi har flera karaokerum, fråga i receptionen eller maila info@reimersholmehotel.se för tillgänglighet.

Vill du bo här i samband med ett evenemang? Vi har dubbelrum från 595kr/natt. Använd koden VIP20 och boka på www.reimersholmehotel.se för 10% rabatt på alla ordinarie rumspriser.

Organized by

Reimersholme Hotel