Biljetter

24 October 2020 19:00Reimersholme Hotel

Sagor & Swing

24/10 kl 19:00

Sagor & Swing har funnits sedan 1996 och är i dagarna aktuell med sin sjätte skiva, En musikalisk tolkning av Bröderna Lejonhjärta.

Sagor & Swing är Eric Malmberg på klaviatur och elektroniska apparater, samt Ulf Möller på slagverk och percussion.

Musiken är många gånger filmisk och har använts i ett antal film och TV-sammanhang, till exempel i HBO-serien Eastbound and down.

Denna kväll på Reimersholme Hotel blir det låtar från den nya skivan samt en rad klassiska melodier.Dessutom en del elektroniska utflykter.

50 biljetter. Passa på att äta i restaurangen före eller efter konserten! Boka bord 08-4444888 eller info@reimersholmehotel.se

REIMERSHOLME HOTEL

Köket öppnar kl 17:00. Passa på att äta middag innan evenemanget! 

Vi lagar all mat från grunden med de finaste råvarorna vi kan hitta. Menyn varierar från dag till dag beroende på säsong och tillgång. Boka bord genom att maila namn, önskad tid, telefonnummer och antal personer till info@reimersholmehotel.se

Livespelningarna är inomhus i vår nya bar. Här finner du goda drycker, snacks och mindre rätter. Under pågående pandemi håller vi antalet personer i lokalen nere till MAX 50.

Vinbaren i rum 14 har sporadiska öppettider, fråga efter nyckelkort i baren.

Vi har flera karaokerum, fråga i receptionen eller maila info@reimersholmehotel.se för tillgänglighet.

Vill du bo här i samband med ett evenemang? Vi har dubbelrum från 595kr/natt. Använd koden VIP20 och boka på www.reimersholmehotel.se för 10% rabatt på alla ordinarie rumspriser.

Biljetter

Organized by

Reimersholme Hotel